XII giełda gastronomiczna

XII giełda gastronomiczna

4-6 kwietnia 2024

otwarcie o godzinie 10:00

 

Program szkoleń

czwartek 04.04.2024

10:30- Inflacja, zmiany na rynku pracy, marketingowa walka o gościa. Co zrobić, by w tych trudnych dla gastronomii czasach przetrwać? Jak dziś ominąć trudności w prowadzeniu biznesu gastronomicznego.
prowadzący: Robert Sowa


12:00- Sekret zysków w Gastronomii. Odkryj, jak maksymalizować dochody restauracji.
prowadzący: Piotr Rogowski


15:00- Dotacje dla biznesu HoReCa. Dobre praktyki w pozyskiwaniu środków.
prowadzący: Marcin Zarębski

 

piątek 05.04.2024

10:30- Wino i wołowina
prowadzący: somelierka Magdalena Kunc; Chefowie Krzysztof Kowalczyk, Kamil Awłas, Maciej Jeleń


12:00- W gastronomii wcale nie chodzi o gastronomię.
prowadzący: Dawid Promiński


13:30- Wino do ryb i owoców morza
prowadzący: somelierka Magdalena Kunc; Chefowie Rafał Soroczyński, Kamil Awłas, Maciej Jeleń


15:00- Lider przyszłości- w oparciu o metodologię opracowaną w NASA
prowadząca: Beata Woźniak-Sobieralska


16:30- Google Maps- zyskaj morze NOWYCH, darmowych klientów
prowadząca: Kamil Maćkowski

 

Wszystkie szkolenia są bezpłatne, ale ilość miejsc jest ograniczona. Klikając poniżej możesz zapisać się na szkolenia, które Cię interesują.

 

 

Wystawcy XII giełdy gastronomicznej

 


Informujemy, że ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. x