X Giełda Gastronomiczna Klimatex

Strona główna / X Giełda Gastronomiczna Klimatex

Dowiedz się jakie są najlepsze rozwiązania dla Twojego lokalu od specjalistów z branży gastronomicznej, którzy gromadzą się w jednym miejscu specjalnie dla Ciebie!

X Giełda Gastronomiczna już na początku kwietnia! Na jubileuszową X edycję przygotowaliśmy dla Państwa

jeszcze większe rabaty i możliwość wygrania nagrody z łącznej puli w wysokości 30’000 zł !

Jak zwykle pojawią się darmowe szkolenia z zakresu marketingu w gastronomii, nowych trendów oraz wykorzystywania regionalnych produktów.

Serdecznie zapraszamy 4-6 kwietnia 2019, tradycyjnie do Hotelu Aquarius Spa w Kołobrzegu!

Wydarzenie jest bezpłatne

KATALOG X GIEŁDY GASTRONOMICZNEJ

Przyjdź i zadbaj z nami o rozwój swojego lokalu gastronomicznego!
Poniżej agenda spotkania:

 Podczas Giełdy Gastronomicznej do wygrania są nagrody z puli o wysokości 30’000 zł !

REGULAMIN KONKURSU

Nasi Goście Specjalni tegorocznej edycji:

LISTA WYSTAWCÓW:
1
AGED 25 LIEBHERR
2 ALVA 26 LUBIANA
3 AMEFA 27 Ma-Ga
4 APS 28 MARENO
5 ASBER 29 MERXTEAM
6 BARTSCHER 30 MIXTEC
7 BRAVILOR BONAMAT 31 NIVONA
8 BAMIX 32 ODISOFT
9 CLASSEQ 33 ODLODOWO
10 DEBIC 34 PLUS RATY
11 EAUdeVIE 35 PRIMULATOR
12 EDENOX 36 RATIONAL
13 EFL 37 REDFOX
14 FAGOR 38 RM GASTRO
15 FANEX 39 ROBOT-COUPE
16 FARUTEX 40 SOLARM
17 FINE DINE 41 STALGAST
18 HAMILTON BEACH 42 UNILEVER FOOD SOLUTIONS
19 HALLDE 43 VERTEA
20 HENDI 44 VIESSMANN
21 Ice-o-Matic 45 WINTERHALTER
22 IGLOO 46 ZAZ KOŁOBRZEG
23 JEVEN
24 KOMAT
Giełda Gastronomiczna jest organizowana przez nas cyklicznie od 2010r.  Jej celem jest zaprezentowanie pełnej i różnorodnej oferty produktów i usług gastronomicznych,  wymiana doświadczeń, nawiązywanie współpracy handlowej a przede wszystkim zagwarantowanie uczestnikom najatrakcyjniejszej oferty cenowej.

Każdego roku, najwięksi producenci i importerzy sprzętów gastronomicznych z polski i zagranicy, na przygotowanych stanowiskach dokonują prezentacji najnowszych technologii kulinarnych, połączonych z degustacjami niebanalnych potraw.

Wydarzeniu towarzyszą szkolenia, prowadzone przez Mistrzów Kulinarnych. Podczas poprzednich edycji naszymi Gośćmi byli:

Roberta Sowa: Mistrz Kulinarny, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej. Kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce. Wielki ambasador kuchni polskiej, znany z programów telewizyjnych i audycji radiowych.

Kurt Scheller: Szef Kuchni, krytyk kulinarny, założyciel Akademii kulinarnej. W 2012 roku był gościem specjalnym w programie MasterChef. W 2013 roku został dyrektorem artystycznym programu kulinarnego Top Chef wyprodukowanego przez stację Polsat.

Kristoffer-Basznianin: Szef Kuchni posiadający doświadczenie w pracy w najlepszych restauracjach na świecie. Sztukę kulinarną doskonalił m.in. w duńskiej restauracji Noma, która od 3 lat jest uznawana za najlepszą na świecie, w Madison Eleven w Nowym Jorku, która ma 3 gwiazdki Michelin, czy też w Faviken w Szwecji.

Paweł Oszczyk: Szef kuchni warszawskiej restauracji La Rotisserie, mieszczącej się w Mamaison Hotel Le Regina w Warszawie. Uważany jest za jednego z najbardziej nowatorskich szefów kuchni w Polsce. Był pierwszym polskim uczestnikiem prestiżowego konkursu o tytuł najlepszego kucharza na świecie – Bocuse d’Or 1995 w Lyonie. W 2010 roku został odznaczony laurem Prix du Chef de l’Avenir (Kucharz Przyszłości) a rok później w 2011 otrzymał HERMESA Poradnika Restauratora w kategorii Restauracja Hotelowa.