Podczas tego intensywnego szkolenia nauczysz się:
♦ Tworzyć efektowne aranżacje dan restauracyjnych
Wykorzystywać kompozycje z kilku mniejszych talerzy dla uzyskania efektu ”pełnego stołu”
♦ Dobierać odpowiednie talerze pod względem kolorystyki i głębokości
♦ Projektować dania z myślą o komforcie gości
♦ Dostosowywać zastawę do różnych typów restauracji i menu
Nie przegap tej wyjątkowej okazji, by podnieść swoje umiejętności platingu na najwyższy poziom z wykorzystaniem najlepszej porcelany Fine Dine!
♦ Zwycięzca konkursów Martell (2005) i „Kucharz- odkrycie roku 2009”
♦ Wyróżniony tytułem Szefa Jutra przez Gault&Millau Polska (2017)
♦ Reprezentant Polski na konkursie Chefs en Or w Paryżu (2018)
♦ Wicemistrz polskiej sekcji Bocuse d’Or (2019)
… podzieli się swoim bogatym doświadczeniem w zakresie technik kulinarnych i precyzyjnego komponowania elementów dania, pokazując jak subtelne detale wpływają na ostateczny efekt wizualny i smakowy.