Zapraszamy wszystkich naszych Klientów na Grillowe otwarcie sezonu 2018

Najnowsze trendy w grillowaniu zaprezentują eksperci kulinarni Bidfood Farutex Artur Musztyfaga i Jerzy Marszałek

W programie
– Pulled Pork w sosie ze świeżych pomidorów i wędzonej papryki
– Antrykot i rostbef grillowany w marynacie porterhouse
– Pierś Supreme z kurczaka kukurydzianego z glazurą mango jalapeno
– Grillowana polędwiczka wieprzowa w szynce Serrano
– Pieczony łosoś limonkowo – koperkowy
– Mostek wołowy pieczony z wędzoną śliwką
– Ziemniaki w maśle z czosnkiem i rozmarynem
– Sałatki, sosy, dipy

UWAGA Ze względu na integracyjny charakter szkolenia zachęcamy do zrezygnowania tego dnia z auta 🙂

Prosimy o potwierdzenie obecności do dnia 20.05.2018 pod
nr 504029710 lub mailem wojtek.kucharz@klimatex.pl