Giełda Gastronomiczna Klimatex

Strona główna / Giełda Gastronomiczna Klimatex

Dowiedz się jakie są najlepsze rozwiązania dla Twojego lokalu od specjalistów z branży

gastronomicznej, którzy gromadzą się w jednym miejscu specjalnie dla Ciebie!

Kolejna Edycja Giełdy Gastronomicznej już na początku kwietnia! W tym roku wydarzenie przypada na rocznicę 20-lecia działalności firmy, dlatego przygotowaliśmy dla Was jeszcze większe rabaty i możliwość wygrania wycieczki marzeń!

Jak zwykle pojawią się darmowe szkolenia z zakresu marketingu w gastronomii, nowych trendów oraz wykorzystywania regionalnych produktów.

Serdecznie zapraszamy 5-7 kwietnia 2018, tradycyjnie do Hotelu Aquarius Spa w Kołobrzegu!

Wydarzenie jest bezpłatne.

Przyjdź i zadbaj z nami o rozwój swojego lokalu gastronomicznego!
Poniżej agenda spotkania:

 Podczas Giełdy Gastronomicznej do wygrania 3 Vouchery na wycieczkę marzeń!

REGULAMIN KONKURSU

Nasi Goście Specjalni tegorocznej edycji:

LISTA WYSTAWCÓW:
1
AGED 24 LIEBHERR
2 ALVA 25 LUBIANA
3 AMEFA 26 Ma-Ga
4 APS 27 MARENO
5 ASBER 28 MERXTEAM
6 BARTSCHER 29 MIXTEC
7 BRAVILOR BONAMAT 30 NIVONA
8 BAMIX 31 ODISOFT
9 CLASSEQ 32 ODLODOWO
10 DEBIC 33 PLUS RATY
11 EAUdeVIE 34 PRIMULATOR
12 EDENOX 35 RATIONAL
13 EFL 36 REDFOX
14 FAGOR 37 RM GASTRO
15 FANEX 38 ROBOT-COUPE
16 FARUTEX 39 SOLARM
17 FINE DINE 40 STALGAST
18 HAMILTON BEACH 41 UNILEVER FOOD SOLUTIONS
19 HALLDE 42 VERTEA
20 Ice-o-Matic 43 VIESSMANN
21 IGLOO 44 WINTERHALTER
22 JEVEN 45 ZAZ KOŁOBRZEG
23 KOMAT
Giełda Gastronomiczna jest organizowana przez nas cyklicznie od 2010r.  Jej celem jest zaprezentowanie pełnej i różnorodnej oferty produktów i usług gastronomicznych,  wymiana doświadczeń, nawiązywanie współpracy handlowej a przede wszystkim zagwarantowanie uczestnikom najatrakcyjniejszej oferty cenowej.

Każdego roku, najwięksi producenci i importerzy sprzętów gastronomicznych z polski i zagranicy, na przygotowanych stanowiskach dokonują prezentacji najnowszych technologii kulinarnych, połączonych z degustacjami niebanalnych potraw.

Wydarzeniu towarzyszą szkolenia, prowadzone przez Mistrzów Kulinarnych. Podczas poprzednich edycji naszymi Gośćmi byli:

Roberta Sowa: Mistrz Kulinarny, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej. Kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce. Wielki ambasador kuchni polskiej, znany z programów telewizyjnych i audycji radiowych.

Kurt Scheller: Szef Kuchni, krytyk kulinarny, założyciel Akademii kulinarnej. W 2012 roku był gościem specjalnym w programie MasterChef. W 2013 roku został dyrektorem artystycznym programu kulinarnego Top Chef wyprodukowanego przez stację Polsat.

Kristoffer-Basznianin: Szef Kuchni posiadający doświadczenie w pracy w najlepszych restauracjach na świecie. Sztukę kulinarną doskonalił m.in. w duńskiej restauracji Noma, która od 3 lat jest uznawana za najlepszą na świecie, w Madison Eleven w Nowym Jorku, która ma 3 gwiazdki Michelin, czy też w Faviken w Szwecji.

Paweł Oszczyk: Szef kuchni warszawskiej restauracji La Rotisserie, mieszczącej się w Mamaison Hotel Le Regina w Warszawie. Uważany jest za jednego z najbardziej nowatorskich szefów kuchni w Polsce. Był pierwszym polskim uczestnikiem prestiżowego konkursu o tytuł najlepszego kucharza na świecie – Bocuse d’Or 1995 w Lyonie. W 2010 roku został odznaczony laurem Prix du Chef de l’Avenir (Kucharz Przyszłości) a rok później w 2011 otrzymał HERMESA Poradnika Restauratora w kategorii Restauracja Hotelowa.